İşte Trabzon’un yeni kaymakamları ve vali yardımcıları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlara göre, Trabzon’un Yomra ve Maçka Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ömer Şahin'in yeni görev yerleri belli oldu

Temmuz ayının ilk gününde Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları, Türkiye’nin dört bir yanındaki mülki idare amirlerinin görev yerlerini değiştirdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Trabzon’da da iki kaymakam ve vali yardımcılarının yeni görev yerleri belli oldu. Trabzon'a iki Kaymakam ve iki Vali Yardımcısı atandı.

Yomra Kaymakamı Muhammet Özdabak, Mardin - Artuklu Kaymakamı olurken yeni Yomra Kaymakamı Muş - Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak oldu.

Yomra’nın yeni kaymakamı Oğuzhan Ocak, Muş’un Bulanık ilçesinden geliyor. Ocak, Ordu’nun Ünye ilçesinde doğdu ve ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Maliye Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu’nda çeşitli görevlerde bulundu. 2015 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine adım atan Ocak, Ankara’nın Haymana ve Kırıkkale’nin Bahşili ilçelerinde kaymakam refikliği yaptıktan sonra, Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde kaymakam vekilliği görevini yürüttü. Yabancı dil eğitimini İngiltere’de tamamlayan Ocak, Bayat ve Yedisu’da kaymakamlık yaptıktan sonra, son olarak Muş Korkut ilçesinde görev yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Ocak, Yomra’da yeni görevine başlamaya hazırlanıyor.

Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak Konya - Sarayönü Kaymakamı olurken yeni Maçka Kaymakamı Ardahan Vali Yardımcısı Şahin Demir oldu. 

Maçka’nın yeni kaymakamı Şahin Demir, Ardahan’dan Trabzon’a geliyor. 1981 yılında Erzurum’da doğan Demir, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Antalya’da Milli Emlak Denetmen Yardımcısı ve Devlet Personel Başkanlığında Devlet Personel Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Demir, 2015 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine adım attı. Erzincan, Erzurum ve Yozgat’ta çeşitli staj ve görevlerde bulunan Demir, Tekirdağ ve Isparta’da kaymakam vekilliği yaptı. Son olarak Ardahan Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Demir, Maçka’da yeni görevine başlamaya hazırlanıyor.

Trabzon Vali Yardımcıları: Fatih Kızıltoprak ve Ercan Öter

Trabzon Vali Yardımcısı Ömer Şahin, Çanakkale Vali Yardımcısı olurken yeni vali yardımcıları ise İzmir Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprak ve İzmir Torbalı Kaymakamı Ercan Öter oldu.

Fatih Kızıltoprak, İstanbul’da doğdu ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden dereceyle mezun oldu. Aksaray, Sakarya, Tokat, Sivas ve Artvin’de kaymakamlık yapan Kızıltoprak, iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmekte ve Cumhuriyet Üniversitesi’nde doktora eğitimine devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Ercan Öter ise, Beytüşşebap’ta doğdu ve Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Maliye Bakanlığı’nda ve çeşitli ilçelerde kaymakamlık yaptıktan sonra, İngiltere’de dil eğitimi aldı ve İngiltere’nin yönetim sistemi hakkında eğitim gördü. Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri, Muş ve Kars’ta çeşitli görevlerde bulunan Öter, son olarak Torbalı Kaymakamlığı görevini yürütüyordu. Evli ve üç çocuk babası olan Öter, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.