Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Kendini bilmezler temizlenecek

21. İmam Hatipliler Kurultayı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Geçenlerde mezuniyet töreninde bazı istismarcılar ortaya çıkmak suretiyle kılıçlar çektiler. Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Bunlarla ilgili olarak gerekli bütün araştırmaların hepsi yapılıyor ve oradaki birkaç tane kendini bilmez, bunlar da temizlenecek. Ordumuz üzerinden siyasi hesap görülmesine müsaade etmeyiz.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenen 21. İmam Hatipliler Kurultayı'nda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

İmam Hatip davasının çilesini omuzlamış nice isimsiz kahraman var. Bu büyük çınarın bugünlere gelmesinde emeği, fedakarlığı olan nice vakıf erbabımız var. Canıyla, malıyla ve ruhuyla kendisini bu davaya adayan öğretmenlerimiz var. Bir gencin elinden daha tutmak, bir gencimize daha ulaşmak için ter döken nice gönül insanımız var. Türkiye'den ve dünyadan İmam Hatiplerin kurulması, yaşaması için varını yoğunu seferber etmiş nice hayırseverimiz var. Rabbim o güzel insanların hepsinden razı olsun. Vefat edenlerin mekanı inşallah cennet olsun.

Bu büyük çınarın meydana gelmesi için nice gönül insanımız oldu. İmam Hatip davasının çilesini sırtlamış nice kahramanlar var. Bu davaya kendini adamış öğretmenlerimiz var.

Türkiye'yi bölgemizin parlayan yıldızı haline getirdik. Son 22 yılda Türkiye'yi ilklerle tanıştırdık. 22 yılda milletimiz için eser ve hizmette ilkleri yaşattık.

"BİZ OKULLAR ARASINDA AYRIM YAPMIYORUZ"

Biz İmam Hatipliler olarak İstiklal Marşı'mızın muhteşem ruhunu yaşattık, onun kılavuzluğuyla bu yolda yürüdük, Hakk'a tapan milletin istiklali için çok çalıştık Bu ülkenin her bir vatandaşı bizim için değerlidir. Bu ülkedeki her insan bizim göz bebeğimizdir. Biz okullar arasında ayrım yapmıyoruz.

Bana ömrüm boyunca yaptığın tek bir şeyi söyle deseler, tereddüt etmeden vereceğim cevap; İmam Hatip okullarının önündeki engelleri kaldırmak, İmam Hatiplerin eğitim seviyesini arttırmak olacaktır. Sevgili İmam Hatipli kardeşim sen eskisinden daha çoksun, eskisinden daha güçlüsün. Sen varsan şehadetleri dinin temeli olan ezan yurdumun üstünde ebedi olacak. Sen varsan Allah-u Ekber sesleri hiç eksilmeyecek. Sen varsan bu millet mazlumların umut kaynağı olmaya devam edecek. İşte biz İmam Hatipliler olarak en başta bunu kazandık.

Ayasofya'yı zincirlerinden biz bu imanla kurtardık. Fatih'in emanetine sahip çıktık. Tüm İslam aleminin kalbindeki sızıyı biz dindirdik.

Allah ömür verdikçe yarın da istikametimiz bu olacaktır. Bu ülkenin her bir vatandaşı bizim için değerlidir. Biz okullar arasında ayrım yapmıyoruz. Ülkenin her bir okulu da bizim için önemlidir. İmam Hatipler varlık sebeplerini hakkıyla ifa etmiş eğitim kurumlarıdır. Direnişin ve dirilişin sembolüdür. İmam Hatip mücadelesi bir vatan savunmasıdır. Varlık yokluk mücadelesidir.

Bir avuçtuk şimdi okyanus olduk.

"AYŞENUR EZGİ EYGİ'Yİ ALÇAKÇA KATLETTİLER"

Medya ve sosyal medya. İşte bu kötü emeli olan, imanımıza ve vatanımıza kasteden ellerde birer silaha, birer işgal silahına dönüşmüştür.

Ayşenur Ezgi Eygi'yi alçakça katlettiler. Barbarca saldırıyorlar. Gazze'de yayılmacı Siyonizmle, vatanlarını koruyan Müslümanların mücadelesi var.Hamas, sadece Gazze'yi değil İslam topraklarını, Türkiye'yi savunuyor. İsrail'in devlet terörünün karşısında durmak bizim için İslami bir vazifedir.

"İSLAM ÜLKELERİ ORTAK TAVIR TAKINMALIDIR"

Bütün İslam ülkeleri ortak tavır takınmalıdır. İsrail haydutluğunu durduracak yegane adım, İslam ülkelerinin ittifakıdır.Ordumuz yanlış ellerde yıpratıldı. Ordumuzun kılcallarına FETÖ'yü yerleştirdiler. 15 Temmuz'dan sonra ordumuzu kurtardık

TEĞMENLERİN KILIÇLI YEMİNİ

Kahraman ordumuzun kahraman mensuplarıyla her zaman gurur duyuyoruz. Ordumuzun tekrar yıpratılmasına izin vermeyiz. Geçenlerde malum mezuniyet töreninde bazı istismarcılar ortaya çıkmak suretiyle kılıçlar çektiler. Bu kılıçları kime çekiyorsun?

"BUNLARIN ORDUMUZUN İÇİNDE OLMASI KABUL EDİLEMEZ"

Bu kılıçları kime çekiyorsunuz. Araştırmalar yapılıyor. Oradaki birkaç kendini bilmez onlar da oradan temizlenecek. 30 kişi olur 300 kişi olur bunların ordumuzun içinde olması kabul edilemez.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.