Seçimiyle gecenin yıldızı oldu

"Karanlıktan Kaçış" filminin galasına tülden elbisesiyle katıldı.

Sevilen Oyuncu Tuvana Türkay, 'Kağıt Ev'i Anlattı - Kağıt Ev | Star TV

'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' dizisinde 'Victoria' karakterine hayat veren Tuvana Türkay, başrolünde yer aldığı Karanlıktan Kaçış filminin galasında beyaz elbisesiyle boy gösterdi.

Tuvana Türkay, Serhat Teoman, Saygın Soysal, Burak Sarımola, Asuman Dabak, Sefa Zengin, Ufuk Kaplan, Melih Özkaya ve İpek Arkan'ın rol aldığı "Karanlıktan Kaçış" izleyici ile buluşuyor.

Tuvana Türkay Bikini 2021: Yandex Görsel'de 487 görsel bulundu

Tolga Toga'nın yönetmenliğini yaptığı film, yaşadığı büyük ihanetin ardından derin bir bunalıma sürüklenen ve şehrin karmaşasından uzaklaşarak sakin bir orman evine yerleşen başarılı bir gazetecinin, beklenmedik bir kaza sonucu tanıştığı genç kız yüzünden planlarının alt üst olmasını anlatıyor.

Tuvana Türkay ile İzzet Antebi tatilde! | Sayfa 4 / 8 | Süper Kulüp

Filmin galası da oyuncuların katılımıyla gerçekleşti. 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' dizisinde 'Victoria' karakterine hayat veren Tuvana Türkay gala tarzıyla dikkat çekti.

tuu
Beyaz tül elbisesiyle gecede boy gösteren oyuncu tarzıyla hayranlarından tam not aldı.

Ünlü Oyuncu Tuvana Türkay Hastane Yatağından Paylaştığı Fotoğrafıyla  Hayranlarını Korkuttu

"Filmdeki karakterimin masumiyetini temsil eden elbisem" diyerek pozlarını paylaşan Tuvana Türkay'a "Çok tarzsın", "Ne kadar zarif", "Şahane olmuşsun" yorumları geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.