Şarkıcı Ebru Elver eve girdiğinde şoke oldu

 Kapı içerden kilitliydi biri çıktı ve…

İstanbul Kadıköy'de ev kiraladığını zannedip 28 bin lira ödeme yapan ancak sahte ilanla dolandırılan şarkıcı Ebru Elver mahkemede o anları anlattı. Anahtarla eve gittiğinde büyük şok yaşadığını belirten şarkıcı, "Kapının içerden kilitlendiğini, içerde birinin oturduğunu fark ettim. Hakan isimli kişi içerden çengeli kaldırıp kapıyı açtı. Dairenin kendisine ait olduğunu, burada yaşadığını söyledi. Çok şaşırdım" dedi. Ev sahibinin sanığa kiralık oda verdiğini anlatan şarkıcı, maddi zararının karşılanmadığını belirterek sanığın cezalandırılmasını talep etti.

Şarkıcı Ebru Elver eve girdiğinde şoke oldu: Kapı içerden kilitliydi biri çıktı ve…

Şarkıcı Ebru Elver şoke eden olay 2022 yılının Ocak ayında yaşandı. Bir emlak sitesinde beğendiği Kadıköy Moda'daki evi tutmak için ilanı koyan Akın T. ile iletişime geçen Ebru Elver, anlaşma sonucunda ev sahibi sandığı kişiye 6 aylığına 28 bin lira ödeme yaptı. Kiraladığı evi görmek istediğinde dairenin kapısını açan kişinin "burası benim evim" demesi üzerine dolandırıldığını anlayan Elver, evi kiralayan kişiyi arasa da ulaşamadı.

Şarkıcı Ebru Elver eve girdiğinde şoke oldu: Kapı içerden kilitliydi biri çıktı ve…

"Başımdan kaynar sular döküldü" diyerek yaptığı şikayet üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Akın T.'nin hileli davranışlarla şarkıcıyı zarara uğratıp haksız menfaat temin ettiğin altını çizdi. "Dolandırıcılık" suçundan 5 yıla kadar hapsini istedi.

Şarkıcı Ebru Elver eve girdiğinde şoke oldu: Kapı içerden kilitliydi biri çıktı ve…

"6 AYLIK SÖZLEŞME YAPIP PEŞİN PARA ÖDEDİM"
Hakim karşısına çıkan Akın T., ev ilanlarına bakarken Hakan isimli bir kişiyle tanıştığını, onun evini Ebru Elver'e kiraladığını ve parayı da Hakan adlı kişiye verdiğini söyledi. Mahkeme duruşmada Ebru Elver'i de dinledi. Bir emlak sitesinde kiralık ev ilanı gördüğünü ve sanığa ulaşıp buluştuklarını söyleyen şarkıcı, "Kırtasiyeden kira kontrat örneği aldık. Bir kafede oturup 6 aylık sözleşme yaptık. Parayı peşin verdim. Benden bir hafta zaman istedi. Bir hafta sonunda evi teslim etmedi. Ama anahtarı vermişti" dedi.

Şarkıcı Ebru Elver eve girdiğinde şoke oldu: Kapı içerden kilitliydi biri çıktı ve…

"İÇERİDE BİRİNİN OLDUĞUNU FARK EDİP ÇOK ŞAŞIRDIM"
Bir haftanın sonunda anahtarla eve gittiğini anlatan Ebru Elver, "Kapının içerden kilitlendiğini, içerde birinin oturduğunu fark ettim. Hakan isimli kişi içerden çengeli kaldırıp kapıyı açtı. Ben çok şaşırdım. Hakan bana dairenin kendisine ait olduğunu ve burada yaşadığını söyledi. Hakan'a evi kiralayan Akın'dan bahsettim ve sözleşmeyi gösterdim. Kendisinin daha önceden Akın'a oda kiraladığını söyledi" diye konuştu. Maddi zararının olduğunu ve zararının da karşılanmadığını belirten şarkıcı, sanığın cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme Hakan isimli kişinin tanık olarak davaya zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.