Sahnede fenalaşan şarkıcı Metin Arolat hayata veda etti!

Sanat camiası Metin Arolat'ın ölüm haberi ile sarsıldı...

Ünlü isimler acı haber ile yıkıldı! Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat henüz 52 yaşındayken hayata veda etti. İstanbul Kozyatağı'nda bir otelde sahne alan Metin Arolat, aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kalp masajı yapılan şarkıcı Metin Arolat, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sevilen sanatçı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Metin Arolat'ın ölüm haberini alan sanatçı dostları yasa boğuldu. Demet Sağıroğlu, Reyhan Karaca, Gülben Ergen'in de aralarında bulunduğu ünlü isimler yaşadıkları acıyı sosyal medyadan haykırdı...

Sanat camiası acı haberle sarsıldı! 90'ların en sevilen şarkılarından "Dert Değil" ile gönülleri fetheden ünlü şarkıcı ve reklam - klip yönetmeni Metin Arolat'tan acı haber geldi...Hep gülen yüzü ve samimi, eğlenceli halleri ile tanıdığımız Metine Arolat bu defa sevenlerini hüzne boğdu.

İstanbul Kozyatağı'nda bir otelde sahne alan Metin Arolat, aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kalp masajı yapılan 52 yaşındaki şarkıcı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sevilen sanatçı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EN MUTLU OLDUĞUM YER SAHNE
Metin Arolat, birkaç gün önce katıldığı Armağan Çağlayan'ın programında "Hayatta en mutlu olduğum yer sahne" demişti.

Ünlü isimler acı haber ile yıkıldı!

Metin Arolat'ın ölüm haberini alan sanatçı dostları yasa boğuldu.

"NEREDEN BİLECEKTİK O HIRKANIN YADİGAR KALACAĞINI"

Demet Akalın dostu Metin Arolat'ın ardından acısını bu sözlerle tarif etti:

Çok kızgınım neden gitmedin kolun uyuşunca hastaneye ahhh Metom

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.