Kerimcan Durmaz, Hülya Avşar'ı bozdu!

Kerimcan Durmaz bir süredir tarz değiştirerek farklı bir imaj yaratmasıyla gündeme geliyor. 'Erilcan' olarak kendini adlandıran fenomen Hülya Avşar'da yaşadığı değişimi anlattı. Kerimcan "4 ay önce böyle bir şey oldu bir yenilenme bir tekrardan doğma enerjisi oldu" diyerek açık açık nelerden vazgeçtiğini anlattı.

'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına konuk olan Kerimcan Durmaz tarzını değiştirmişti. Kendisine 'erilcan' diyen fenomen neden böyle bir karar aldığını söyledi.

Eşçinsellik üzerine sohbet eden Avşar ve Kerimcan arasında ilginç diyaloglar geçti. "Annemle video çektik onun ardından insanlar o halimi de çok beğendi erilcan olarak
videolar da çektik bende denemek istedim ve onu deneyimlemeye çalışırken aslında böyle hani iyi bir versiyonuma denk geldim. Onun içinden çok güzel şeyler çıkartıyorum şu an" dedi.

Hülya Avşar ise şaşırarak "Şu an bunu denemek için ne yaptın?" deyince fenomen ise Alışkanlıklarımdan vazgeçtim" dedi.

Alışkanlıkları sorulan Durmaz şunları söyledi:
"Yani sürekli yaptığım şeyler spesifik olarak şeyler vardı tabii ki hayatımı sürdürdüğüm, keyif almak için... Yani gezmek, tozmak ya da cinsel birliktelikler gibi... Yapmak istemiyorum bir şey yapmıyorum şu anda. Bu arada ben bundan önce de kadınlardan hoşlanan bir insandım sadece gösteren birisi değildim..."

 Kerimcan Durmaz'ı kızdıran soru...

Bu cevaptan sonra Hülya Avşar, "Duygular karıştı. Sen bir eşcinsel olarak da bir kadın tarafından beğenilebiliyorsun. Ya da evli bir erkek senin eşcinselliğinden hoşlanabiliyor. Kim bilir kaç tane evli erkek sana yürüdü ?" sorusunu yöneltti.İşte bu soru karşısında canı sıkılan Kerimcan Durmaz'ın gerginliği yüzüne yansırken, Durmaz bu soruyu "Beğendi diyelim" diyerek düzeltti ve "Olabilir, mutlaka da olmuştur" yanıtını verdi.Avşar'ın 'Kadınlar senden nasıl hoşlanıyordu?' sorusuna Kerimcan Durmaz "Öyle bile görünsem hoşlanıyorlardı, Hülya Hanım" cevabını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.