Hamilelik Ona Bir Başka Yakıştı

Trabzon gelini en güzel anlarını paylaştı...

Trabzon gelini ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, en güzel anlarını takipçileri ile paylaştı. Mesila Aslı Pamuk'un eşi eski Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı ise henüz bir takımla anlaşma sağlayamadı...Trabzonlu milli futbolcu Yusuf Yazıcı ve oyuncu Melisa Aslı Pamuk, magazin dünyasının en dikkat çeken çiftlerinden biri olarak, hayatlarındaki yeni gelişmelerle sürekli gündemde kalmaya devam ediyor. Sürpriz bir şekilde evlenerek herkesi şaşırtan çift, mutluluklarını sosyal medyada sıkça paylaşıyor.

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, 2023 yılından bu yana futbolcu Yusuf Yazıcı ile dolu dizgin bir aşk yaşıyor biliyorsunuz.

Son dönemde ise çiftten mutlu bir haber geldi. Melisa Aslı Pamuk, hamile olduğunu duyurarak hayranlarını sevindirmişti. Bu heyecan verici haberden sonra Pamuk, sosyal medya hesabından hamilelik pozlarını paylaşmaya devam ediyor. 

Melisa2

Son olarak karnı burnunda çekilmiş fotoğraflarını paylaşan başarılı oyuncu, takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü. Paylaşımlarına "Hamilelik bir insana bu kadar yakışır" gibi olumlu yorumlar gelirken, hayranları da Pamuk’un bu özel anlarını beğeni yağmuruna tuttu. 

Trabzonsporlu eski oyuncu Yusuf Yazıcı ise henüz bir takımla anlaşma sağlayamadı. Lille ile yollarını ayıran ancak transfer döneminde her hangi bir takımla anlaşma sağlayamayan başarılı oyuncunun görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Yusuf’un adı son dönemde yeniden Trabzonspor ile anılmıştı ancak bir gelişme kaydedilememişti. 

Melisa-1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.