Didem Soydan'ın ayağını öpüp topuklu ayakkabısından içki içti!

Sosyal medya fenomenleri Ali Biçim ve Mesut Can Tomay YouTube'da yayınlanan S.O.B.A Podcast serisinin 21. bölümünde ünlü manken Didem Soydan'ı konuk etti. Fenomen isimler yayın esnasında Didem Soydan'ın ayakkabısından viski içti. Mesut Can Tomay bununla da yetinmeyip Soydan'ın ayağını öpüp alnına koydu. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Fenomen YouTuber'ları Ali Biçim ve Mesut Can Tomay'ın sunduğu S.O.B.A Podcast programına ünlü manken Didem Soydan konuk oldu. Fenomenler program esnasında Soydan'ın ayakkabısından viski içtikleri ve ayağını öpüp anlına koydukları anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Ekran görüntüsü 2024-09-15 182656

Ünlü manken Didem Soydan'ın konuk olduğu S.O.B.A Podcast programının son bölümünde enteresan anlar yaşandı.Programın sunucularından Ali Biçim konuk ettikleri Didem Soydan'ın topuklu ayakkabısına viski doldurdu.

Ekran görüntüsü 2024-09-15 182836

Ali Biçim ve Mesut Can Tomay topuklu aykkabıdan viski içti.

Ekran görüntüsü 2024-09-15 182850

Ayakkabısından viski içilen Didem Soydan "Benim hayatımda ilk defa yaşadığım bir deneyim. Hiç kimse ayakkabımdan viski içmedi." diyerek güldü.

Ekran görüntüsü 2024-09-15 183655

Mesut Can Tomay daha sonra "Bu ayaklar öpülür, başa koyulur." diyerek Didem Soydan'ın ayaklarını öpüp alnına koydu.

Hepsine olmasa da birkaçına mutlaka denk gelmişsinizdir! Didem Soydan'ın her paylaşımı olay yaratıyor. Kimileri fiziğine ve güzelliğine iltifatlar yağdırırken, kiminin de kanı bir türlü ısınmıyor kendisine ve eleştiri yağdırıyor.

Özel hayatı, dobra açıklamaları ve iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla kendine magazin gündeminde sık sık yer bulan Didem Soydan'ı tanımayanınız yoktur herhalde!

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı'nın başlattığı akıma ayak uydurup bir de üstsüz poz bıraktı!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.