10 bin lira için yaptıkları şaşırttı

Kaya Çilingiroğlu, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak apartmandaki dairesinden çıkmak için ev sahibinden 2 milyon TL istedi. Aylık 10 bin lira kira ödediği evi boşaltmak istemeyen Çilingiroğlu'nun bu talebi, diğer site sakinlerinin tepkisine yol açtı. Binadaki diğer sakinler evlerini boşaltırken, Çilingiroğlu'nun çıkmamakta ısrar etmesi, komşularını harekete geçirdi. Çilingiroğlu'nun taleplerini kabul etmeyen site sakinleri, durumu CİMER'e ve mahkemeye taşıdı.

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan Etiler'deki bir apartmanda yaşayan Kaya Çilingiroğlu, dairesinden çıkmak için 2 milyon TL talep etti. Aylık 10 bin lira kira ödediği evi boşaltmak istemeyen Çilingiroğlu, diğer sakinlerin tepkisini çekti. Çilingiroğlu'nun bu talebi, bina sakinlerini CİMER'e ve mahkemeye başvurmaya yönlendirdi. Çilingiroğlu'nun tutumu, kentsel dönüşüm sürecinin aksamasına neden oluyor. Site sakinleri, bu duruma acil çözüm bulunmasını talep ediyor.

Ünlü magazin figürü ve spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenecek apartmandaki dairesinden çıkmayınca bina sakinleri küplere bindi.

Hülya Avşar'dan yıllar sonra Kaya Çilingiroğlu itirafı - Lider Haber

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun Etiler'deki sitesi, depreme dayanıklılığı gerekçesiyle kentsel dönüşüm kapsamına alındı ve binalar için yıkım kararı verildi. 14 site sakini evlerini boşaltırken, 3 dairede yaşayanlar, evden çıkmayı reddetti.

TAŞINMAK İÇİN 2 MİLYON LİRA İSTEDİ

İddiaya göre, bu üç kiracıdan biri Kaya Çilingiroğlu. Ünlü yorumcunun, aylık 10 bin TL kira ödediği daireyi terk etmek istemediği öne sürülüyor. Diğer bir iddiaya göre ise Çilingiroğlu, taşınmak için ev sahibinden 2 milyon TL talep etti ve bu rakamı "taşınma masrafları" olarak gerekçelendirdi.

Kaya Çilingiroğlu ile Hülya Avşar yeniden mi evleniyor? - Kahramanmaraş  Haber - K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

CİMER'E ŞİKAYET ETTİLER

Duruma isyan eden komşular, "CİMER'e de yazdık mahkemeye de başvurduk. Bir an evvel inşaatın başlayıp bitmesini istiyoruz, bu inat niye." şeklinde tepkisini gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.