TÜRBAN SEVERLER, SIRRA KADEM BASTI

Usulsüz işlemlere imza attığı için yetkileri alınan, TÜGVA’cı olduğu için bankamatik memurluğundan terfi ettirilen ve yurt dışından getirdiği onlarca elektronik sigarayla yakalananlar maalesef görevde…Trabzon’da onlarca genel müdür ve daire başkanının görevden alınması medyada yer alırken, bir tek türbanlı o daire başkanı medyada kendine yer bulamadı… 28 Şubat savunucuları ve türbana uzanan elleri kıranlar şimdilerde bu görevden alınmalara sus pus oldular? Beklenti içine girenleri yakında kamuoyuna ifşa edeceğiz.

DAVANIN DEĞİL PARANIN KÖLESİ OLMUŞLAR
5 Nisan 2019’da Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildikten sonra bazı türbanlı müdürleri görevden alan Murat Zorluoğlu’nu hedefe koyanlar, yeni seçilen Başkan Ahmet Metin Genç’in türbanlı daire başkanını görevden alması karşısında sessizliğe büründü. Görevden alınan 1. Hukuk Müşaviri Emine Usta, uzmanlık görevine getirilmek yerine, yeni atanan daire başkanının emrine verilerek, tenzile rütbe uygulandı. Belediyede bir ilke imza atılmasını malum medya ise yine görmezden geldi. 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I KANDIRIYORLAR 
Trabzon’da AK Parti’nin gücünü arkasına alanlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kandırınca, AK Parti’nin 10 yıldır yönettiği Ortahisar Belediyesi 31 Mart seçimleri sonrasında CHP’ye geçti. Bakan ve bazı vekillerin çabası sonucu yaşanan bu mağlubiyetin ardından tüm ülkede tek türbanlı hukuk müşaviri olarak görev yapan Emine Usta'nın görevden alınması şaşkınlık yarattı. Kandırılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Mart’ta yaşanan bu mağlubiyetin acısını bakan ya da il başkanından çıkaracak mı? 
BAŞKANIN EN DOĞAL HAKKI OLARAK GÖRÜYOR 
Dün Murat Zorluoğlu’nun gerçekleştirdiği değişimi hak olarak görmeyenler, bugün Ahmet Metin Genç’in yaptığı değişimi hak olarak görüyor. Şimdi, Büyükşehir Belediye Başkanı Genç, kendisini manşetlere taşımayanların yakınlarına vereceği görev merak ediliyor. Ya da yakınlarını Ortahisar Belediyesi'nden Büyükşehir Belediyesi’ne alacak mı? Soruları akıllara geliyor. Türban hassasiyeti mi, yoksa menfaat hassasiyeti mi göreceğiz. Başkan Genç’in yeni değişimlerini de kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz.

İŞTE GÖREVDEN ALINANLAR

Ali Tekataş TİSKİ Genel Müdürü
Mesut Aydoğar Bilgi İşlem Daire Başkanı 
Serkan Şeker Destek Hizmetleri Daire Başkanı
Emine Usta 1. Hukuk Müşaviri 
Samet Ali Yıldız TULAŞ Genel Müdürü
Kadir Hatipoğlu Özel Kalem Müdürü
Vural Fettahoğlu Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı
Metin Şahin Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı 
Emre Gülsever Kent A.Ş.  Genel Müdürü
 

İŞTE GÖREV VERİLENLER 

Erdoğan Beder Genel Sekreter Yardımcısı
Hasan Selim Genel Sekreter Yardımcısı
Fatih Göktaş Genel Sekreter Yardımcısı
İbrahim Kul TİSKİ Genel Müdürü
Hakan Öztel TULAŞ Genel Müdürü
Ahmet Yoloğlu Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı 
Kadir Hatipoğlu'nu Destek Hizmetleri Daire Başkanı
Süleyman Köroğlu Muhtarlar Dairesi Başkanlığı 
Eray Kömürcüoğlu Bilgi İşlem Daire Başkanı 
Mehmet Salih Mazlum Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı
Recai Yetim 1. Hukuk Müşavir 
Sefa Küçükali Özel Kalem Müdürü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.