TRABZON'DA NELER OLUYOR?

Osman Şişko Kimi Aradı?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, zaman zaman basın toplantısı düzenliyor. Fakat bu toplantılar öncesinde bir çok medya mensubu basın ekibi tarafında aranıyor ve toplantıya davet ediliyor. Nedense bizi bu toplantılara davet etmiyorlar. Kendilerince düşmanlık yapıp, kin kusuyorlar. Neden derseniz; çok kez kalemimize düştükleri için. Bir süre sessiz kaldık. Bekledik. Ama gördük ki, bunlar Başkan Ahmet Kaya'nın önüne geçmişler. Zaman zaman medyada yaptıklarını okuyoruz. Hatta bizlerde duyuyoruz. Ama sessiz kalıyorduk. Artık bizde sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Verdiğimiz şansı kullanamadılar. Hırslarının akıllarının önüne geçtiğini görünce, yazma kararı aldık. Kraldan çok kralcı olmuşlar. Haber yazma yeteneği olmayanların rahatça giriş yaptığı basın bürosu, ne iş yapar? WhatsApp grubu kuran büronun müdürü bir zamanlar dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na sosyal medyadan 'bana reklam vermiyorsun' diye isyan ediyordu. Hemde Ekrem İmamoğlu'nun temsilcisi olduğu dönemde. Bizim reklam talebimiz olmadı, olmaz. Ama bu kadar ayak oyunu bu kente fazla.Dertleri kamuoyunu bilgilendirmek değil ki, sözde intikam almak. Siz kim intikam almak kim. Sizde bu hırs, ayak oyunları ve akıl varken daha çok bizim kalemimize düşersiniz?

Şimdi soralım bakalım; Elif Çavuş kendisini ziyaret edenlere el altından nasıl reklem veriyor? Hem de o kadar borç varken. Elif Çavuş'un kuruma aldığı bir çok isim ortamı görünce neden affını istediğini biz biliyoruz. Sayın Ahmet Kaya biliyor mu? Yanında görev verdiği Osman Şişko'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu'ndan iş isteyenlerden. Bu talep gerçekleşmeyince, Milletvekilliği seçimleri öncesinde Sibel Suiçmez'ın yanına yerleştriildi. hemde Suiçmez'in dedikodusunu yapan kişi tarafından. Yetersiz olunca, Suiçmez seçim sonrası yakınına bile yaklaştırmadı. Şimdi Ortahisar Belediyesi'nde toplantı için basını arama görevi kendisine verilmiş, sayın Şişko'nun. O da tek tek arıyor. Kimleri aradığını biliyoruz. Sabah akşam belediyeye kin kusanları arıyor. Son söz; 'CHP çamur siyaseti yapıyor' diyenlerle Ortahisar'da çalışmak isteyen Elif Çavuş'u durdurma becerisi gösteren CHP'li dostlara duyurulur. 

Sağlık Bakanı Kimi Ziyaret  Etti?

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Trabzon ziyaretinde bir hasta ziyareti gerçekleştirdi. Bakan Memişoğlu, Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavi altında tutulan Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Salih Erdem'i ziyaret etti. Bakan Memişoğlu, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Erdem'in yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Memişoğlu'nu hastane kapısında Başhekim Yardımcısı Hasan Yener karşıladı. Vali Aziz Yıldırım ve Sağlık İl Müdürü Hakan Usta'nın eşlik ettiği Bakan Kemal Memişoğlu çalışlanlarla fotoğraf çektirdi. Bakan Memişoğlu'nun bu davranışı bizlere baba dostuna yönelik ne kadar vefalı olduğunu gösterdi. 

TRT'de Neler Oluyor?

Binlerce çalışanı ile her gün bir sansasyonel haberle karşımıza geliyor, TRT. Kurum içinde yaşanan kavgaları bir kenera bıraktık, artık ekranlarda kavgaları izler olduk. Paris 2024 Olimpiyatlarına yorumcu olarak üniversitelerde onlarda öğretim üyesini getiren TRT,  bir de  katılmadığımız artistik jimnastik dalında 5 öğretim üyesine yorum yaptırdı. TRT'de son olarak dün Türkiye -  İtalya Kadınlar Voleybol müsabakası öncesinde yaşananlara şahit olduk. Bizler utandık ama ekranlardaki kişiler ve yöneticiler uıtandı mı, bilmiyoruz.

İşte yaşananlar:

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu üçüncü ve son maçında İtalya’ya 3-0 mağlup oldu. Oynanan maç öncesinde TRT Spor ekranlarında ilginç bir olay yaşandı. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu’nda A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya’ya 3-0 mağlup oldu. Karşılaşma öncesinde TRT Spor ekranlarında yorumlarda bulunan Kerem Öncel ve Özlem Özçelik ikilisinin konuşmasının bittiği anda beklenmedik bir hamle geldi.Türkiye'nin İtalya ile karşılaşacağı maç öncesi kimsenin anlam veremediği bir şekilde Başak Koç'tan Kerem Öncel'e olay yaratan ifadeler kullanıldı. Kerem Öncel'in Özlem Özçelik'in yanında kısa gözükmemek için sandalye kullandığını ifade eden Başak Koç hızını alamadı ve "1.90'lık Özlem, 1.70 gözüküyor. Neyse, karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor." dedi. Başak Koç'un bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

TFF Başkanı Sen Çok Yaşa?

İki yüzlü ve menfaat için her yolu deneyenlerle dolu etrafımız. Dün Trabzonspor Kulüp Başkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra arkasından söylenmedik söz bırakmayanlar bugün TFF Başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu ile sarmaş dolaş olma yolunda. Hatta selfie yapanları görür olduk.Duruşu olmayanları biz biliyoruz da, sayın Başkan Hacıosmanoğlu biliyor mu, bundan emin değiliz. Şimdilerde herkes, 'Padişahım sen çok yaşa' havasında. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Duyarlı vatandaş 2 ay önce

Elif çavuş kibirinden ne yapacağını şaşırmış durumda başkanı ziyaret etmeye gittiğimizde bunları dile getirecektik ancak kendisine ulaşamadık il sekreterinin hali içler acısı aldığımız duyuma göre bir tek başkanın işine karışmıyor geriye kalan kim var ise herkese iş öğretmeye çalışıyor tabi rakip gördüğünü egale ediyor oraları çekip çeviren özel kalem müdür yardımcısına ne oldu mesela veya basın bölümünde işe girip affını isteyen arkadaş neden affını istedi veya maaş ödemekte zorlanan sayın başkan toplamda 20 ye yakın aldığı personele nasıl maaş verecek gerçekten anlamış değilim

Avatar
adnan 2 ay önce

Birini tanımak için ya koltuk ya da para vereceksin. Ahmet Başkan koltuğu verdi. Olan CHP'ye oldu. Ne demek istediğimi zamanı geldiğinde anlayacaksınız. Bunlar fragman