TRABZON'DA MHP YÖNETİMİ DÜĞÜNDE KAVGA ETTİ

Trabzon'un Düzköy İlçesinde bir düğünde arbede çıktı. MHP İl yöneticilerin darp ettiği iki siyasetçi suç duyurusunda bulundu.Yöneticiler darp ettikleri iki kişiden şikayetini geri çekmesini istediği ve il yönetiminin yaşanan olayı genel merkeze duyurmamaya çalıştığı ileri sürüldü. Bu arada yaşananlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye anlatıldı.

ÖNCE OMUZ ATILDI

Trabzon’un Düzköy ilçesinde MHP İlçe Başkanı Cemal Arslan’ın oğlu Hasan Arslan'ın oğlunun düğününde meydana gelen olayda iddiaya göre MHP il yöneticilerinde biri Çarşıbaşı eski Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu'na omuz attı. Bir süre sonra bir başka  yönetici yeniden Nuhoğlu ile çarpıştı. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmaya karışan MHP İl Başkanı Ömer Ayar, Çarşıbaşı İlçe eski Başkanı Hüseyin Kara, Kazım Usta, Ufuk Kara ve Hakkı Keskin'in, MHP’li Çarşıbaşı eski Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nu darp ettiği iddia edildi. Bu arada AK Parti Düzköy eski Belediye Başkanı Yılmaz Ankara araya girdi. Nuhoğlu'nu darp edenler bu safer Yılmaz Ankara'ya saldırdı.Ankara darp edildi.Hastaneye kaldırılan Ankara'nın dövüldüğü öğrenen öfkeli kalabalık ilçede MHP'li yöneticiler aramaya başladı. Bu sıra MHP'li yöneticiler çareyi ilçeyi terk etmekte buldu. 

ŞİKAYETÇİ OLDU

Darp edilen Ankara karakola giderek suç duyurusunda bulundu. Rapor aldığı ileri sürülen Yılmaz Ankara, karakolda verdiği ifadesinde kendisini darp edenlerin isimlerini tek tek verdiği öğrenildi. AK Parti ve MHP arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki parti genel merkezi konu hakkında bilgilendirildi.Düğünü gölgede bırakan bu olayın ardından MHP Genel Merkezi'nin takınacağı tavır merak ediliyor. Bu arada olayın MHP Genel Merkezi'ne yapılan bir şikayet yüzünden çıktığı ileri sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.