Bu bize büyük şans Şenol Hocam!

Günahıyla sevabıyla Şenol Güneş Trabzon'un çocuğudur. 50-55 yaş bandından olan hemen herkes Şenol Güneş ile büyümüştür. Önce 1995-96 sezonu, ardından da 2010-11 sezonunda kaçan iki şampiyonluk taraftar ile Şenol Güneş arasında güven kaybına neden olmuştur. Sonrasında Beşiktaş'a gidişi bu güvensizliğe tuz biber ekmiştir. Trabzon'da kaçan şampiyonluklar, Beşiktaş'ta alınan kupalar, Trabzon taraftarını kırmıştır. Bu kırgınlığın duygusallıktan kaynaklı tek nedeni ise Trabzon'un çocuğu İstanbul'da bir takımı şampiyon yapmasıdır. 

Şenol Güneş'i sevmemek mümkün mü.. Değil tabi...

Avni Aker'in kale arkasındaki portatif tribününden onu izlerken 6 yaşında bir çocuk olarak, boyuna posuna o kurtarışlarına hayran olmamak mümkün değildi. Kırgın olmakta belki haklıyız, ama saygı duymak zorundayız. Kaç kupa kaldırdı, kaç kez bizleri sevindirdi, saymakla bitmez... Önce Başkan Ertuğrul Doğan'a hakkını teslim edelim. Bu takımı ayağa kaldıracak isim için en doğru kararı verdi. Bize düşen hep beraber takıma şimdi güç vermektir.

Gelelim Abdulla Avcı sonrası Şenol Güneş'e...

Bu kırgınlık sevgiden kaynaklı hocam. Bizde artık senin dediğin gibi gençliğimizde içimizdeki kontrolu zor olan o heyecanı şimdilerde duygular ve mantıkla birleştirerek mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Sen elini taşın altına koyduysan, bizde senin arkana takılırız.Tahmin ediyoruz ki, seninde var bir hayalin. O da bu takımı şampiyon görebilmek. Senin kadar bu şehirde bunu istiyor. Bir kupa bizi eski günlere döndürecektir. Bu da bize Ertuğrul Doğan tarafından sunulan büyük bir şanstır. Haydi o şansı değerlendirelim, o zaman...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.