BAŞKAN DOĞAN'A VEFADA KUSUR ETMEYİN

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan gözü kara biri... Teslimiyetçi olmak lügatında yer almıyor... Trabzonspor'un çıtasını yukarı çıkarmak için mücadele edip kavgaya gözü kara dalan bir kimliğe sahip...Bir çok kez yalnız kaldığı savaşın içinden verdiği mücadele ile çıktı. Zaman zaman kendini yalnız hissetti. Ama düştüğü boşluktan çelik bir iradeyle çıkıverdi. Trabzonspor için kazan içinde kepçe oldun... Parayı bir kenara bırak verdiği emek ve psikolojik harp kimsenin başaramayacağı bir savaştı.Onun verdiğinin mücadelenin onda çeyreğini kimse vermedi, veremedi.

Trabzonspor şampiyon olduğu yıl, futbolcular neredeyse serbest kalıyordu.. Futbolcuların serbest kalmasını nasıl önlendi. Hızır gibi yetişti. Herkesin Trabzonspor'a  sırt çevirdiği dönemde UEFA'ya yaptığı ödemeler sonrası futbolcuların serbest kalmalarının önüne geçti. Bunları unuttuk mu?  Asla... Bunun gibi bir çok sıkıntıyı çözdü mütevazi oldu ses çıkarmadı. Yaptıklarını bırak basınla paylaşmayı yönetim içerisinde eridi gitti. Bu yıl  Abdullah Avcı'nın istediği transferleri sorunsuz halletti. Yapılan haksızlıklara rağmen bir kez olumsuz konuşmadı... Verdiğin emeklere, çabalara yazık oldu.

Trabzonspor'un Avrupa'dan elenmesi hiç şüphesiz Trabzonspor'a gönül veren herkesi üzdü.Şimdi Avcı gitti, herkes sosyal medyada akıl dağıtıyor. Herkes havanda su dövüyor. Nihai kararı siz ve yönetim kurulu arkadaşlarınızla en sağlıklı biçimde vereceksiniz, sayın Doğan. Bunda kimsenin şüphesi yok.

Size nacizane önerilerim var; eskiden Trabzonspor'da futbol şube sorumluluğu (Genel Kaptan) görevi vardı. Bu görevi hiç beklemeden jet hızıyla hayata geçirin. Geçirin ki, teknik heyet, futbolcular ve yönetim arasında köprü vazifesi görsün. İkinci önerim ise maçlarda futbolculara galibiyet primi varsa, mağlubiyete ceza kesilsin. Dış sahada alınacak beraberliğe belirlediğiniz primin yarı miktarı verilsin...Üçüncü önerim, her hafta başı yönetim kurulu haftalık toplantısını yapsın. Bu toplantıda hocada yer alsın. Hocadan geniş kapsamlı rapor istensin. Bu görevi futbol şube sorumlusu üstlensin. Dördüncü önerim en önemlisi olsa gerek. Aralık ayında yapılacak olan kongre öncesinde yönetiminizi bir süzgeçten geçirin.Çürük yumurtaları artık sırtınız taşımayın. Bırakın çöplüğünde kalsın. Güveniniz boşa çıkarmayacak, sırtınızı yaslanabileceğiniz ve dedikodudan uzak arkadaşlarla yol alın. Kalın sağlıcakla...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.