TRABZON'DA NELER OLUYOR?

İÇİŞLERİ BAKANI NEDEN YALNIZ BIRAKILDI?

Trabzon'da güvenlik toplantısı gerçekleştiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya neden yalnız bırakıldı? Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu ve Yılmaz Büyükaydın tarafından Vali Aziz Yıldırım ile birlikte valilikte verilen fotoğrafın ardından Karaismailoğlu sırra kadem bastı. Karaismailoğlu daha sonra Sis Dağında ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya'ya eşlik etmek 4 vekili olan Trabzon'da sadece Yılmaz Büyükaydın'a düştü. AK Parti ve MHP'yi ziyaret eden Bakan Yerlikaya halkın arasına karıştı. El sıktı, sarıldı ve sohbet etti. Halkın sevdiği İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yalnız bırakılsada, Trabzon'dan memnun ayrıldı.Son not; Süleyman Soylu bakanlıktan ayrıldıktan sonra yeni Bakan Yerlikaya'nın kapısını çalıp 'sizle çalışmak istiyorum' dedikten sonra veto yiyenleri de meydanlarda maalesef göremedik. 

TRABZON'DA İL BAŞKANINA KİM KARŞI?

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu'yu kentte istemeyen bir iki isim var.Habire kara çalıyorlar. Adamın işini yapıpyapmadığına sorgulamıyorlar. Kulp takıp duruyorlar. O da görev süresi bitiğinde bayrağı kendisinden sonra gelene teslim edecektir. Seversin sevmezsin, başarılı bir il başkanıdır. AK Parti'nin düştüğü bu durumda bile Trabzon'dan istediğini almıştır. Şimdi madalyonun diğer yüzüne bakalım. Kim istemiyor Sezgin Mumcu'yu; kullanamayanlar tabiki. SSK'dan ihale alan, iş görüp para isteyen ve para verirsen yazmam diyenler, istemiyor. Hal böyle olunca, Sezgin Mumcu'nun doğru yolda olduğunu görüyoruz. Mumcu'ya ve arkaşlarına başarılar diliyoruz. 

HACIKERİMOĞLU HAKLI AMA EKSİK VAR

Trabzonspor Genel Kurul Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu Trabzonspor'a bir dilekçe ile başvurduğunu duyurdu. Hacıkerimoğlu, Trabzonspor Disiplin Kurulu'nun bir an önce toplanıp Yalçın Orhan hakkında ihraç kararı almasını ve böylece camianın birlik ve bütünlüğünün korunmasını talep etti. Ayrıca, bu tür durumların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı. Hacıkerimooğlu'na yerden göğe kadar destek veriyoruz. Ama unutulan bir isim daha var. Oy kullanma hakkı olmamasına rağmen Ankara'ya giderek Trabzon'a karşı duran bir isim. Eski ASKF Başkanı yeni Başikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem'i ne yapacağız. Bu isim Hacıosmanoğlu'nun kazanacağına ihtimal vermediği için Ankara'da boy göstermiştir. Unutmamk lazım.

PAZAR GÜNÜ HERKESİ NEDEN SEYİR TERASINA DAVET ETTİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan çağrıda bulundu. 21 Temmuz Pazar günü Boztepe Seyir Terasından elde edilecek hasılatın SMA hastası Mustafa Deniz için bağışlanacağını ifade etti.  Başkan Ahmet Kaya, “Gelin hep birlikte Mustafa’nın yaşamasına bir katkı sunalım” dedi.Ortahisar Belediyesi, önemli bir sosyal sorumluluk kampanyasına imza attı.Bizde kendisini tebrik ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.