Trabzonlu spikerin deprem anında, canlı yayında korku dolu anları!

Tıkla izle

İstanbul’da meydana gelen 6.2’lik deprem meydana geldi. Trabzonlu spiker Oya Çebi de TV100 ekranlarında canlı yayında depreme yakalandı. Cebinin korku dolu anları ekrana yansıdı. 

Marmara Bölgesi, öğle saatlerinde merkez üssü Marmara Denizi açıkları olarak ölçülen 6.2 büyüklüğündeki depremle adeta sarsıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre ana şokun ardından 4.4 ve 3.9 büyüklüğünde artçı sarsıntılar kaydedildi. Yaklaşık 20 saniye süren ilk sarsıntı, İstanbul başta olmak üzere bölge illerde de hissedildi. 

Deprem anı, televizyon stüdyolarında da paniğe yol açtı. TV100 ekranlarında öğle bültenini sunan Trabzonlu spiker Oya Çebi, konuğuyla canlı bağlantıdayken kameraların önünde şiddetli sarsıntıyı hissetti. Elindeki notları bırakarak “Şu an canlı yayında deprem oluyor” sözleriyle izleyicileri bilgilendiren Çebi’nin korku dolu anları ekrana yansıdı. 

Araklı doğumlu Çebi, Araklı Anadolu Öğretmen Lisesi’nin ardından Kafkas Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun oldu ve yıllardır İstanbul medyasında başarılı haberciliğiyle tanınıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.