Mislav Orsic'e talip çıktı!

Ara transfer döneminin çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da sürpriz ayrılıklar gerçekleşebilir. Sakatlıklar sebebiyle bordo mavililerde istikrar yakalayamayan Mislav Orsic'e eski takımı talip oldu. Trabzonspor'da Mislav Orsic ile yollar ayrılıyor. Geçen sezon Southampton'dan transfer edilen sağ kanat, bordo-mavililerde istikrarı yakalayamadı. Çapraz bağ sakatlığından sonra form tutamayan oyuncu, bu sezon teknik direktör Şenol Güneş'in de ilk tercihi olamadı.

Sabah'ta yer alan habere göre; ligde 3 maçta 18 dakika şans bulan Hırvat futbolcuya ülkesi Hırvatistan'dan tanıdık bir talip çıktı. Dinamo Zagreb ile anlaşan Trabzonspor'un eski teknik direktörü Nenad Bjelica, bordo-mavililere aldırdığı Orsic'i, çok fazla süre bulamadığı için devre arasında kendi takımına transfer etmeyi düşünüyor.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.