Kayıp olarak aranan genç kız, parçalanmış halde bulundu!

İstanbul Beylikdüzü'nde parçalara ayrılmış bir genç kızın cesedi bulundu. Yapılan araştırmada cansız bedeni bulunan genç kızın hakkında kayıp başvurusu bulunan 23 yaşındaki Evra R. A. olduğu belirlendi. Ceset parçaları Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis bir kişiyi gözaltına aldı. İstanbul Beylikdüzü'nde bir inşaat alanının kuyusunda ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.Olay yerine giden polis ekipleri, su kuyusunda parçalanmış bir genç kıza ait ceset buldu.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Yapılan incelemede parçalanmış cesedi bulunan genç kızın hakkında kayıp başvurusu olan 23 yaşındaki Evra R.A olduğu belirlendi. Ailenin genç kız için 20 gün önce emniyete kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.Cinayetle ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıplar Büro Amirliği ekipleri, güvenlikçi olduğu öğrenilen 1 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı çalışma yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.