HALUK BATMAZ’DAN ÇEBİ İLE KAVANOZ’A SERT CEVAP

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Ortahisar Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili Zeki Kavanoz ve AKP İlçe Başkanı Selahattin Çebi’nin belediyenin borçları ile ilgili açıklamalarına cevap verdi. 

“SGK TÜM BORCU BİLMEZ”
İktidar temsilcilerinin siyasi anlayışları gereği, her zaman yaptıkları gibi yine yalana başvurarak algı oluşturmaya çalıştığını belirten Batmaz, “Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Kaya’nın, belediyenin tüm borcunun tespiti için bağımsız denetçilere başvurma kararı alması sonrası panik halinde saçma sapan açıklamalar yapmaya başladılar. Belediyenin zarara uğratılmasından rahatsız olmayan Sayın Kavanoz bağımsız denetimden rahatsız olmuş ve duyunca çok şaşırmış! Sayın Çebi ise sık sık ‘SGK’ya gidelim borcu öğrenelim’ çağrısı yapıyor. Ama kendisi de gayet iyi biliyor ki SGK sadece kendi alacağını bilir. SGK, TOKİ’ye olan borcu bilmez; SGK, vergi dairesine olan borcu bilmez; SGK, piyasaya olan borcu bilmez; SGK, belediyenin toplam borcunu bilmez. Allah akıl fikir versin; bize cevap verecekler diye komik duruma düşüyorlar” diye konuştu. 

“KORKULARI BUNDAN”
“Ortahisar Belediyesi geçtiğimiz 10 yılda öyle bir yönetilmiş ki ne borcu belli, ne alacağı belli” diyen Batmaz, “Bağımsız denetim sonucunda Ortahisar Belediyemizin tüm borcu ortaya çıkacak ve şeffaf bir şekilde halkımızla paylaşılacak. İşte o zaman yanlış yönetimleri sonucu belediyemizin nasıl zarara uğratıldığı, nasıl bir borç batağına sürüklendiği, halkın parasının nerelere harcandığı ortaya çıkacak ve bu tablonun sorumluları hesap vermek zorunda kalacak. Korkuları bundan; akla zarar açıklamalarla algı oluşturma çabaları bu yüzden” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.