Serhat Akın'a saldırı talimatı Gürcistan'dan

Fenerbahçeli Serhat Akın’a saldırı talimatı 250 bin lira karşılığı Gürcistan’dan gelmiş!

Son dakika... İstanbul Beykoz'da eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın silahla yaralanması olayına karışan şüpheliler tek tek tespit edilip yakalandı. Olayda silah kullanan kişinin Ozan Dalmaz olduğu onun kaçtığı motosikleti kullanan kişinin ise Osman Mukan olduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanan 5 şüphelinin işlemleri sürüyor. Şüphelilerin talimatı Gürcistan'da ikamet eden akrabaları H.Ş.'den aldıkları ve olayı 250 bin lira karşılığında yaptıkları öne sürüldü. H.Ş.'nin ise kasten öldürmenin de aralarında bulunduğu 10 suç kaydının olduğu öğrenildi.Kavacık Mahallesi, Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta geçtiğimiz gün sosyal medya platformunda yayınlanan spor programından çıktığı sırada silahlı saldırıya uğrayan eski futbolcu Serhat Akın'a, 2 sol, 1 sağ ayak olmak üzere 3 mermi çekirdeği isabet etti.Silahlı saldırı sonucu yaralanan Serhat Akın, Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Akın'ın hastanedeki ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi, genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Eski milli futbolcunun servisteki takibi sürerken, sol ayağı parçalı kırık nedeniyle alçıya alındı.

TUZLA'DA SAKLANDIKLARI ADRESTE YAKALANDILAR
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Serhat Akın'ı hedef alan şüphelilere yönelik çalışmalarında bölgedeki güvenlik kameralarına ait görüntüleri didik didik inceledi.Yapılan çalışmalarda bir aracın saldırganı olay yerine getirdiği belirlendi. O aracı kullanan kişi gözaltına alındı. Ardından saldırganın olayı yaptıktan sonra kaçtığı motosiklet tespit edildi.Önce Motosiklet sürücüsü ardından ada olaydan silah kullanan Ozan Dalmaz gözaltına alındı. Cinayet Büro Ekipleri olayla ilgili 5 şüpheliyi yakaladı. Tuzla'da gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

250 BİN LİRAYA TALİMAT ALMIŞLAR
Öte yandan konuyla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin talimatı Gürcistan'da firari durumda olan akrabaları H.Ş.'den 250 bin lira karşılığında aldıkları öğrenildi. Şüphelilerin akraba oldukları ve olayı para karşılığı yaptıkları belirlendi.

İŞTE SUÇ KAYITLARI
Gözaltına alınan şüphelilerin suç kayıtlarına da ulaştı. Olayda silah Kullanan Ozan Dalmaz'ın 1 adet Oto Hırsızlığından kaydının olduğu,Osman Mukan'ın 1 adet kasten yaralamadan kaydının olduğu, Mert A.'nın 2 adet SKM'den, 2 taksirle yaralamadan 1 kasten yaralama olmak üzere toplam 7 kaydı olduğu öğrenildi.İ.T.'nin ise 2 suç kaydı varken firari H.Ş.'nin ise adem öldürme suçunun da bulunduğu 10 suç kaydının olduğu öğrenildi. E.Ü.'nün ise 3 kaydı olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.