Narin'in ağabeyinin kolundaki diş izleri kime ait?

Anne Yüksel Güran'ın diş modeli alınacak

Türkiye, Narin Güran cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmayı yakından takip ediyor. Soruşturmaya ilişkin yeni bir gelişme daha yaşandı. Narin'in ağabeyinin kolundaki diş izlerinin kime ait olduğu henüz belirlenemezken anne Yüksel Güran'ın diş modelinin alınacağı öğrenildi. 

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor

AĞEBEYİN KOLUNDAKİ DİŞ İZLERİ KİME AİT?

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Narin'in en son diş muayenesinde çektirdiği diş ve çene röntgenine ulaştı. Söz konusu diş ve çene röntgenleri İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kolunda diş izi bulunan küçük kızın gözaltındaki ağabeyi İstanbul'a Adli Tıp Kurumu 2. İhtisas Kurulu'nda tetkiklerden geçirildi. Narin'in diş ve çene röntgenleriyle, ağabeyinin kolundaki diş izleri karşılaştırıldı. Yapılan tetkiklerden ilk sonuçlar çıktı. Narin'in DNA izi, ağabeyinde yapılan tetkiklerde bulunamadı. Ağabeyin kendi kolunda bulunan diş izinin, Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemedi. Narin'e ait çene ve diş röntgenlerindeki fiziksel yapı, ağabeyin kolundaki izlerle örtüşmedi.

ANNENİN DİŞ ÖRNEĞİ ALINACAK

"Kasten öldürme ve iştirakten" cezaevinde bulunan Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran öğle saatlerinde Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine götürüldü.

Hafta sonu olmasına rağmen hastane açıldı, uzmanlar çağrıldı.

Anne Yüksel Güran'dan diş ölçüsü alınacak. Alınacak ölçünün Narin'in ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık izi ile karşılaştırılacağı öğrenildi.

İTİRAFÇININ EVİNDE 2 SAAT SÜREN ARAMA

Öte yandan, Narin'i dereye gömen itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın Tavşantepe köyündeki evinde 2 saat süren bir arama yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.