Narin Güran'ın kesin ölüm nedeni belli oldu

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölüm nedeni belirlendi. ATK tarafından hazırlanan raporda Narin Güran'ın,  ağız ve burun kapanması ile boyuna bası yapılması sonucu oksijensiz kalarak hayatını kaybettiği belirtildi. Raporda, katilin Narin'in göğsüne baskı kurarak ölüme neden olduğu belirtildi.

Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu'nun hazırladı rapor, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi. Narin Güran'ın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığının değerlendirme yapılamadığı belirtilen raporda, ölüm tarihi ise kaybolduğu gün olduğuna yer verildi. Minik NArin'in sol diz altından bacağın kopmasının nedeni ise yabani hayvanlar tarafından oluştuğu raporda yer aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.