Kulüp başkanına tokat!

Olağanüstü kongre öncesi kulüp başkanına tokat! Gözaltına alındı

Yarın yapılacak olağanüstü kongre öncesi Sakaryaspor’un başkanı Gökhan İn’in dövüldüğü görüntüler büyük tepki çekti. Gökhan İn'i döven ve kulübün eski Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu olan şüpheli gözaltına alındı.

Gökhan İn'e bir kişinin tokat attığı görüntünün sosyal medya hesaplarından paylaşılması üzerine Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca "yağma" suçundan soruşturma başlatıldı.Tehdit ettiği esnada ayağa kalkarak Gökhan İn'i döven saldırganın, "Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti. Birol'un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Bana bak!" dediği duyuldu.

"TAMAM SAKİN OL BEN DE KALP VAR"

Başkan Gökhan İn'in ise "Tamam, sakin ol. Bende kalp var. Tamam." şeklinde yanıt vermesi dikkat çekti.Polis ekiplerince İstanbul'da gözaltına alınan C.Ş, Sakarya'ya getirildi.Şüphelinin işlemleri devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.