Kadın öğretmeni yumruklayıp sırtından bıçakladı!

Diyarbakır'da, ilkokul öğretmeni S.A.F. isimli kadın, okul çıkışında 42 yaşındaki M.E.'nin yumruklu ve bıçaklı saldırısına uğradı. İki bıçak darbesiyle yaralanan öğretmen tedavi altına alındı. Birçok suç kaydı olan zanlı gözaltında

Diyarbakır'da olay, Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi'nde meydana geldi. Akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen M.E. (42), okul çıkışı Hürriyet İlkokulu'nda 2'nci sınıf öğretmenliği yapan S.A.F. isimli kadın öğretmene saldırdı. Yumruk darbesi alan öğretmen daha sonra sırtından 2 bıçak darbesiyle yaralandı.

ÖĞRETMEN HASTANEYE KALDIRILDI

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı öğretmen, ilk müdahalenin ardından Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ZANLININ BİRÇOK SUÇ KAYDI ÇIKTI

Yaralı öğretmenin durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, M.E. gözaltına alındı. M.E.'nin bıçak ve diğer suç aletlerini izinsiz olarak satma, satın alma, taşıma veya bulundurma suçundan arandığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.