Gol sevinci gündem olmuştu! Gerçek ortaya çıktı…

Merih Demiral’ın bozkurt işaretli gol sevinci gündem olmuştu! Gerçek ortaya çıktı…

Türkiye, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya'ya karşı büyük bir zafer elde etti. Milli Takım, Avusturya'yı Merih Demiral'ın attığı iki gol ile devirerek Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yükseldi. Merih Demiral zaferi getiren golü sonrasında Bozkurt işareti yaptı. Merih'in yaptığı 'Bozkurt' sosyal medyada çok konuşuldu. Öte yandan Merih Demiral'ın gol sevincinin perde arkası da ortaya çıktı.

Türkiye A Milli Futbol takımı, Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1'lik skorla geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.Milli Takımımızın gollerini Merih Demiral kaydetti. Demiral'ın gol sonrası Bozkurt işareti yaparak sevinmesi sosyal medyada çok konuşuldu. Demiral'ın gol sevincinin perde arkası da ortaya çıktı.

MERİH DEMİRAL AVUSTURYA'YI YIKTI

Milli Takımımızın, Avusturya'yı 2-1 yendiği maça Merih Demiral'ın performansı damga vurdu.Demiral, duran top organizasyonlarında 2 gol atarak Milli Takımımızı çeyrek finale taşıdı.Merih Demiral'ın performansı kadar gol sevinci de konuşuldu.Demiral, golden sonra Bozkurt işareti yaparak sevindi. O anlar sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI

Avusturya Parlamentosu'nda 2019 yılında alınan karar ile Bozkurt işareti yapmak yasaklandı.O dönem Dışişleri Bakanlığı ve MHP'den çok sert tepkiler geldi.Demiral'ın Bozkurt işaretini yasaklayan Avusturya'ya gönderme yaptığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.