Fenerbehçe Gerildi!

Ali Koç ile Mourinho arasında ciddi gerilim! Soyunma odasında şoke eden anlarGalatasaray deplasmanda konuk olduğu Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti.Beyaz Futbol ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye konuk olduğu ve sahadan 3-1 galip ayrıldığı karşılaşmayı yorumlayan Ahmet Çakar flaş bir iddiada bulundu.

Ahmet Çakar açıklamasında, "Devre arasında vahim şeyler oldu. Ali Koç soyunma odasına inmiş ve oyuncular ağır konuşma yaparken Mourinho araya girmiş. Mourinho ile Ali Koç arasında ciddi bir gerilim yaşanmış. Detayları bu kadar. Bunun üzerine Mourinho çok bozulmuş ve toplantıya çıkmama nedeni Okan Buruk’un toplantısının uzun sürmesi değil Ali Koç ile yaşamış olduğu problem ve ilk defa takım otobüsüne binmeyip özel araba ile eviye veya kaldığı otele intikal etmiş. Bana derin bir yerden geldi. Eğer bana gelen bilgi yalansa özür dilerim ama doğruysa siz benden özür dileyin. Çünkü egoların savaşı bugün devre arasında başladı" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.