Fenerbahçeli Nigel Hayes-Davis'ten skandal sözde "Ermeni soykırımı" paylaşımı

Fenerbahçe Beko oyuncusu Nigel Hayes-Davis sosyal medyada skandal paylaşımlarda bulundu. Nigel Hayes, Ermenistan ziyareti sırasında sözde Ermeni soykırımı ile ilgili paylaşımlarında kullandığı ifadelerle de büyük tepki çekti.

Fenerbahçeli Nigel Hayes-Davis’ten skandal sözde Ermeni soykırımı paylaşımı

Fenerbahçe Beko'da basketbol oynayan Nigel Hayes-Davis'ten Türk halkının büyük tepkisini çeken paylaşımlar. Nigel Hayes, Türkiye'yi hedef gösteren görseller paylaşırken bu paylaşımlarında skandal ifadeler de kullandı.

INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI!

Fenerbahçe Bekolu Nigel Hayes, Ermenistan ziyaretinde sözde Ermeni soykırımı hakkında Instagram hikayesinde paylaşımda bulundu.

"SOYKIRIMIN BAŞMİMARLARI" DEDİ

Paylaşımında "Soykırımın 'başmimarları'" ile "Savaş ve soykırım inanılmaz" ifadelerini kullanan Hayes, paylaştığı görsellerde de dönemin paşalarına yer verdi.

HAYES'E BÜYÜK TEPKİ!

Başta Fenerbahçeli taraftarlar olmak üzere çok sayıda vatandaş basketbolcunun sözleşmesinin feshedilmesi için yönetime çağrıda bulundu. Hayes- Davis paylaşımlarını bir süre sonra ise sildi. Davis, ardından Türk halkından özür dilediğini belirten bir paylaşımda da da bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.