Emir'in Hazin Sonu!

Çarpıp kaçtı… Suç makinesi çıktı!

Kahreden olay İstanbul Fatih'te meydana geldi. Sokakta kaldırımda sohbet halinde olan ailesinin çevresinde oyun oynayan ve bir sokak kedisini seven 2 yaşındaki çocuk yolun karşısına geçmek isterken hızlıca gelen motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan vicdandan yoksun sürücü Burhanettin T. her yerde aranıyor. Cinayet gibi kazada Burhanettin T.'nin 13 suç kaydının bulunduğu bildirildi. İşte haberin detayları…

Kahreden olay, 01.40 sıralarında İstanbul Fatih'te meydana geldi.

Babası Suriyeli, annesi Özbekistanlı olan 2 yaşındaki Emir Muhammed, oyun oynadığı sırada yolun karşısına geçmeye çalışırken daracık sokakta hızlıca seyreden motosiklet kendisine hızlıca çarptı.Motosiklet sürücüsü durup yardım etmek yerine uzaklaşarak izini kaybettirdi.Ailesinin gözü önünde yaşanan cinayet gibi kazada ağır yaralanan küçük çocuk, kucağa alınarak apar topar hastaneye yetiştirildi ancak kurtarılamadı.

Kazanın ardından polis soruşturma başlattı. Güvenlik kameraları incelemeye alındı.

Kaçan şüphelinin az ileride kaskını çıkardığı tespit edildi.

Polis, şüphelinin kimliğini kısa sürede belirledi. Sürücünün, 13 suç kaydı sahibi Burhanettin T. olduğu bildirildi.

"MOTOR DÖNÜŞ YAPTIĞI HALDE HİÇ YAVAŞLAMADI"

Biricik evladını kaybeden baba Muhammed El Humeyni, SABAH'a yaptığı açıklamada, "Evimizin önünde oturuyorduk.Ters yönden bir motor geldi. Bu sokaktan da hem arabalar hem motorlar peş peşe geçiyor.

Çocuğum da yanımda sokakta yavru kediyle oynuyordu.

Diğer çocuklar karşıya geçince o da geçti. Motor döndüğü halde hiç yavaşlamadan hızlı bir şekilde geldi.

Motor sesinden de çocuğum korktu. Karşı kaldırıma geçerken de motor çarptı.

Sürücü hiç durmadan yoluna devam etti. O caninin yakalanmasını istiyorum." dedi.

'O SOKAKTA HİÇBİR ÖNLEM YOK'

Mahalle Muhtarı Nurettin Arslan ise olayın gerçekleştiği sokakta daha önce de benzer kazaların yaşandığını belirterek, "Çocukların oynayacak yeri yok. Sokak dar, park yeri de yok. Yön tabelası yok, hız kesici yok.

Bu yüzden herkes kafasına göre sokağa giriyor. Yüksek bir kaldırım yapılsa, tabela olsa, hız kesici olsa kazalar engellenebilir ama yok. Önlemler alınsın ki, çocuklar ölmesin." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.