Doğurduğu bebeğini çöpe attı!

Mersin'de çöp tenekesinde ölü bulunan yeni doğmuş bebeğin vicdansız annesi ve anneannesi tutuklandı. Anne ve kızı, bebeğin evlilik dışı olduğunu banyoda ölü doğduğunu iddia ettiler.

Mut ilçesinde dün yaşanan olayda, Meydan Caddesinde çöp toplayan 50 yaşındaki Cennet Sünbül, çöp kutularını karıştırırken bir torba içinde beze sarılı bir bebek cesedi buldu. Sünbül’ün ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Polisin ve savcılığın yaptığı inceleme sonunda, bebeğin cenazesi morga götürüldü. 

Bebek cesedinin bulunmasının ardından, polis kamera kayıtlarını inceledi. Gerekli araştırmanın ardından, bebek cesedini çöpe atanın, 21 yaşındaki Y.Ç. olduğu anlaşıldı.

Yapılan araştırmada Y.Ç’nin yaklaşık iki hafta önce, “Burada işe başladım” diyerek Mut ilçesinden ev tuttuğu, banyoda doğum yaptığı anlaşıldı. Olaydan sonra, tuttuğu evden annesi F.Ç. ile birlikte ayrılıp, Mersin Akdeniz’deki babasının evine gitti. Polis, Akdeniz ilçesindeki baba evine dönen Y.Ç’nin kaldığı eve baskın yaptı.  Y.Ç., annesi F.Ç. ve babası M.Ç. gözaltına alındı. Mut’a götürülen 3 şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Y.Ç'nin, Tokat'ta bulunduğu sırada hamile kaldığı, durumu annesine anlattığı, ardından da böyle bir planı uyguladıkları iddia edildi. Anne ile kızı, bebeğin ölü doğduğunu iddia etti. Baba M.Ç'nin ise olaydan haberi olmadığı yönünde ifade verdiği öğrenildi. 

Savcılık sorgulamasının ardından üç zanlı tutuklanma isteğiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Mersin'in Mut ilçesinde çöp konteynerinde cansız bedeni bulunan bebeğin gözaltına alınan annesi Y.Ç. (21) ile onun annesi F.Ç. ve babası M.Ç., savcılık sorgulamasının ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Ardından bebeğin annesi Y.Ç. ve onun annesi F.Ç. tutuklanırken, dede M.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.samimihaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.